top of page

01

Magyar Számvitel

Teljeskörű könyvelés

Könyvelői szolgáltatásunk célja, feladata, hogy ügyfeleink pontos, naprakész információkat kapjanak a vállalkozásuk működéséről, hogy a döntéseik minél megalapozottabbak lehessenek. Az ügyfeleink számára megbízható, precíz és az igényeiknek megfelelő adatokat tartalmazó számviteli rendszer kialakítására törekszünk.

Kimenő számlák elkészítése ügyfeleink meghatalmazása és adatszolgáltatása alapján

Bejövő (szállítói) és kimenő (vevői) számlák, bankszámlakivonatok és pénztárbizonylatok rögzítése

Tárgyi eszközök analitikus nyilvántartása az értékcsökkenés ki- és elszámolás

Követelések, kötelezettségek analitikus és főkönyvi nyilvántartása, évközi, év végi egyeztetése

Banki átutalások rögzítése az online utalási rendszerekben

Időszakos ÁFA és egyéb havi, negyedéves, éves adóbevallások, adatszolgáltatások elkészítése, beadása

Éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló összeállítása, közreműködés a társaság könyvvizsgálóival

 

Számviteli és egyéb jogszabály által előírt szabályzatok összeállítása

Fast Cleanup

Amennyiben nem megfelelő az információ áramlás könyvelő és döntéshozó között, vagy nem állnak rendelkezésre pontos, megbízható információk, melyek támogatnák a döntéshozatalt érdemes a könyvelést egy új, megbízható partnernek átadni. Amennyiben döntés született a könyvelő leváltása mellett első lépésként szükségszerű lehet a könyvelés gyors, azonnali áttekintése, megbizonyosodnunk arról, hogy a számok megfelelő mértékben alátámasztottak, teljesek,  megfelelnek a számviteli törvény által előírt szempontoknak, valamint az ez alapján - az amúgy hiánytalanul - beadott adóbevallások is megfelelőek és nem hordoznak-e magukban adókockázatot.

Kiegészítő ügyviteli szolgáltatások

Igény esetén, számviteli szolgáltatásainkhoz kapcsolódóan, kiegészítő ügyviteli  szolgáltatást is tudunk nyújtani ügyfeleinknek, mellyel időt és adminisztrációs költséget takaríthat meg.

  • Utalásügyfeleink kérésére, az ügyfél bankszámlájához biztosított hozzáférés segítségével. 

  • Postai szolgáltatás: a teljeskörű pénzügyi ügyintézés mellett postai ügyintézést is vállalunk, amely a könyvviteli postai kötelezettségek mellett a vevői és szállítói partnerekkel történő postai szolgáltatást is magában foglalja.

  • Székhely szolgáltatás

Munkaerő kölcsönzés

A munkaerőpiac sajátosságaiból adódóan, új pénzügyi munkatárs felvétele gyakran idő- és költségigényes folyamat.

 

Erre kínálunk megoldást az adott munkakör betöltésére alkalmas munkatársaink segítségével. Legyen szó a könyveléshez kapcsolódó adminisztratív feladatok junior munkatárs által történő elvégzéséről, vagy komplexebb, vezetőséget közvetlenül támogató, számviteli feladatokat koordináló, szenior- főkönyvelői feladatkörről. 

bottom of page