top of page

Miért fontos nekünk a kiválasztási folyamat?

Hosszútávon gondolkodunk, és szeretünk a jövőbe fektetni. Olyan kollégákat keresünk, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek a szakma iránt, lételemük a folyamatos fejlődés. Abban hiszünk, hogy megfelelő együttműködéssel és szakmai támogatással könnyen válhatnak pályakezdőkből főkönyvelőkké. Éppen ezért sok energiát fektetünk a kiválasztásba és próbáljuk mindenkinek a legmegfelelőbb pozíciót és szakmai utat megtalálni. Nekünk a benned lévő potenciál számít, az már a mi dolgunk, hogy ennek kibontásához szárnyakat adjunk.

Kiválasztási folyamat

Önéletrajz 

Tesztek

Személyes interjú

Kérlek küldd el önéletrajzodat a hr@leanflowsolution.com emailcímre, vagy kattints a jelentkezés gombra. Önéletrajzodat bizalmasan kezeljük, nem tároljuk. Önéletrajzod alapján előszűrést végzünk, és meghatározzuk mely tesztek kitöltésére lesz szükséged.

Többféle teszttel dolgozunk, célunk, hogy felmérjük milyen tudással rendelkezel, és mi lenne számodra a megfelelő pozíció. A tesztek sikerességéről mindenképpen kapsz visszajelzést. Ha ki szeretnéd őket próbálni, akkor akár ezzel is kezdheted a folyamatot:

Hiszünk a személyes találkozásban, ezért ha az önéletrajz és a tesztek után alkalmasnak találunk, akkor behívunk egy személyes beszélgetésre. Az interjú után egy héten belül kapsz visszajelzést a kiválasztási folyamat eredményéről.

bottom of page