top of page

Karrier

A mi szakmánk, a Te karriered, a közös sikerünk

Mint minden szakmában, a számvitel és adózás világában is megvannak azok a mérföldkövek, melyek segítenek az egyén szakmai fejlődésében. Mindezekhez olyan szakmai légkört tudunk biztosítani, ami kellő kihívást jelent munkatársaink számára is.

woman wearing blue denim jacket holding book_edited.jpg
Graduation Ceremony_edited_edited.jpg
AdobeStock_348394066_edited.jpg

Szakmai gyakorlat

Gyakorlás és tanulás, az elmélet átfordítása gyakorlatba. Ha szeretnéd megismerni, hogy mit rejt a szakma és egy jó lehetőséget keresel, hogy megszerezd azokat az alapokat, melyek tanulmányaid végeztével segítenek az elhelyezkedésben szívesen fogadunk szakmai gyakorlatra, de arra is nyitottak vagyunk, hogy akár csapatunk állandó részévé válhass.

Pályakezdők

Pályakezdőként a legfontosabb a tanulmányok során elsajátított tudás felhasználása és gyakorlati alkalmazása. Fontosnak tartjuk, hogy folyamatos koordináció mellett, minden pályakezdő munkatársunk megszerezze az önálló, pontos, szakma által megkívánt, precíz munkavégzéshez szükséges tapasztalatot.

Tapasztalt szakemberek

Inspiráló és szakmailag kielégítő légkör, ahol karriered következő állomása vár. A számvitel kihívásain túl fejlesztheted, gyakorolhatod munkatársak irányításával kapcsolatos ambícióidat, illetve az ügyféllel történő folyamatos kapcsolattartással más, egyéb készségeidet is.

bottom of page