top of page

Filozófiánk

Golden Gate Bridge

Csak egyszerűen...

Az egyszerűség tisztán tükrözi a lényeget.

Egyszerűen jobb

Az igazán jó pénzügyi folyamat szinte észrevétlenül, minden nehézség nélkül, gördülékenyen működik. A számviteli és a rá épülő kontrolling funkciók akkor válnak  megfelelően hatékonnyá, ha egy mindenki által érthető, strukturált rendszerben működik.

Egyszerűen működik

Automatikus, digitális technológia mellett alacsonyabb a manualitás okozta hiba kockázata.

              

Egyszerűen eredményesebb

Célunk, hogy a törvényi kötelezettségeknek való megfelelésen felül olyan vezetői információkat adjunk az ügyfeleink kezébe, melyek támogatják a döntéshozatalt, melyeknek érdemi hasznuk van az üzleti élet gyors reakciót megkövetelő környezetében.

              

Egyszerűen a célra fókuszál

Tudjuk, hogy a vállalkozások számára prioritás az erőforrásiak optimális kihasználása. A vállalat hatékony gazdálkodását nagyban támogatja, ha a pénzügyi folyamatok terén is a lényeget ragadjuk meg, hangsúlyosan foglalkozunk az igazán kritikus pontokkal. 

Golden Gate Bridge
Image by Matteo Vistocco

Lehet ránk számítani

A pénzügyi folyamatokat érintő tevékenységeket megbízható partnerhez érdemes kiszervezni, a kontroll funkciók megtartása és egy teljeskörű transzparencia mellett

Bármikor

Folyamatos elérhetőség, rugalmasság, személyes kapcsolat és ebből fakadó kényelem.

Személyesen

Legyen szó egy új folyamatról, akut problémáról, rendelkezésre állunk és szakértelmünkkel könnyen rávilágítunk a vállalat számára releváns tényezőkre.  

              

Csapatban

Proaktív csapatunk tagjait úgy szervezzük, hogy mindig a megfelelő emberrel tartsa a kapcsolatot ügyfél oldalról, a minél gyorsabb és hatékonyabb kommunikáció érdekében.

              

Közösen

Osztozunk a sikereken, kihívásokon, a siker, közös érdekünk.

Érthető, értékteremtő számviteli folyamatok

Minden vállalkozás fő fókusza értékteremtő tevékenységén van, így az olyan támogató funkciók, mint a pénzügy és a számvitel akkor működnek jól, ha szinte észrevétlenül és zökkenőmentesen képes kiszolgálni a vállalkozás igényeit, információigényét. Mi könnyen érthetővé is tesszük ezeket a folyamatokat, összehangoljuk őket a vállalkozás üzleti és egyéb céljaival, így olyan lehetőségeket is megteremthetünk, melyek csak pro-aktív együttműködés révén mutatkozhatnak meg. 

Egyedi igények alapján

Személyre szabott megoldásokkal dolgozunk, megértjük ügyfeleink folyamatait: a vállalkozás tevékenységét, működési modelljét, de értékrendjét, szemléletmódját, céljait is. 

Hozzáadott értékünk

Legtöbbször pont a számviteli, pénzügyi adatok mögött húzódnak meg azok az összefüggések, melyek még a vállalkozás számára sem feltétlen nyilvánvalóak: ezekre világítunk rá és ezeket tesszük érthetővé.

              

Alkalmazkodunk

Szolgáltatóként alapvetésünk, hogy ügyfeleink számára a rugalmas hozzáállás, a szervezethez való alkalmazkodás, időben rendelkezésre állás kulcskérdések.

              

Tapasztalataink

Tudásunk egy eszköz, amivel jobbá tesszük ügyfeleink hétköznapjait, ezért szakmai ismereteinkre és tapasztalatainkra támaszkodva tesszük érthetővé álláspontunkat ügyfeleink számára,hiszen ezzel a hatékony működtetésen felül a szervezet fejlődéséhez is hozzáadunk

Image by Jon Tyson

Szeretjük a szakmánk…

Hisszük, hogy bármit csak úgy lehet igazán jól csinálni, ha szeretjük is.

Mert fejlődésre ösztönöz

Kihívásnak tekintjük, hogy a mai gyorsan változó technológiai, gazdasági és adózási környezetben mi mindig a maximumot nyújtsuk és ezt tudjuk ügyfeleinknek is közvetíteni. Szerencsések vagyunk, hogy jelenlegi ügyfélkörünk is rendkívül változatos, és állandó növekedése révén mindig újabb feladatok elé állít minket. 

Mert lendületben tart

Szerencsések vagyunk, hogy egyrészt saját csapatunk is igazán fiatalos és energikus, másrészt ügyfeleink is dinamikusan fejlődnek vagy épp teljesen megújulnak, ezért a mindennapjaink is nélkülözik az unalmat. Ezt a lendületet kívánjuk átadni a velünk együttműködő vállalkozásoknak.

              

Mert fontos

A pénzügy, számviteli folyamatok a háttérben húzódnak meg, azonban annál inkább vannak hatással a vállalat működésére, éppen ezért fontos az elköteleződés, a felelősség felismerése és vállalása és az ezzel szorosan összefüggő minőségi szolgáltatás nyújtása.

              

Mert nekünk szép

Csapatunkat a szakma iránt elhivatott, folyamatos fejlődésükben eltökélt, motivált kollégák alkotják.

bottom of page