top of page

Bérszámfejtés

A bérszámfejtési feladatok teljes körű kiszervezését felölelő szolgáltatásunk az összes bérszámfejtési tevékenységet magában foglalja, az elsődleges adatgyűjtéstől és adatbeviteltől kezdve a nettó bérek kifizetéséig valamennyi kapcsolódó adminisztratív feladattal együtt.

01

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés magába foglalja a munkaadó és a munkavállaló és egyéb jogviszonyban állók bér és bérjellegű juttatásaival, jövedelmeikkel kapcsolatos adó- és járulékfizetési kötelezettségeinek kiszámítását, nyilvántartását, igazolását, valamint az ezzel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését.
 

 

03

TB tervezés

A munkaügyi adózási lehetőségek kihasználása munkaügyi adótervezést igényel, mely hatalmas lehetőségeket, így komoly versenyelőnyt, illetve profittöbbletet eredményezhet.

 

 

05

Cafeteria tanácsadás

Egy hatékonyan működtetett cafeteria-rendszer lehetőséget biztosít a bérek optimalizálására, azaz a legkisebb adó- és közteher-vonzattal a lehető legnagyobb jövedelemhez juttatja a munkavállalókat.
 

 

02

HR szolgáltatások

Munkavállalói kapcsolattartás a kijelölt kommunikációs csatorna mentén a felmerülő mindennapos kérdésekre.
Összekötő személy kijelölése a gazdasági belső osztályok és bérszámfejtés között.
Állásfoglalás adása kérdéses helyzetekre vonatkozóan, rendelkezésre állás folyamatosan munkaügyi kérdésekben.

 

04

TB tanácsadás

TB tanácsadói tevékenységünkkel könyvelők, bérszámfejtők és a cégvezetés információigényét szolgáljuk ki, legyen szó eseti tanácsadásról  vagy komplett projektmunkáról. 
 

 

06

SZJA bevallások készítése

Szolgáltatásunk keretein beül vállaljuk az Adóhivatalhoz benyújtandó személyi jövedelemadó bevallásának elkészítését, illetve a fizetendő személyi jövedelemadó összegének kalkulációját. 
 

 

bottom of page